Thursday, May 26, 2011

KESENGETAN

haip...aku da ketandusan idea sudah..kihkihkih...ari xyah buat puisi la..cuti lak...xbleh buat byk2..bhye..wahaha...lagi pun aku nk tulis puisi???shit...emg ak fail gamaknye,wahah...sastera pon ambk separuh jalan..xsmpat abes pon..hohoho..aku naip puisi ni pon bkn sbb ape2..saje nk ilangkan bosan..emg aku mengaku ak fail buat puisi ni...kadang2 ase mlas da nk buat puisi ni..byk isi tersirat lam puisi aku...takot org xpuas hati lak...nti aku cari idea nk buat ape lak..hohoho....ciyes aku ckp,xad pon aku nk kutuk2 or nk kasi org terrasa hati ngn puisi sengetan aku ni...smue nye hanye terlintas di otak aku,aku taip je...hehehe...sory bangat law korang bce puisi yg aku buat tu...membuat korang terasa..law korang xpuas hati ckp je...hehe...aku akn stop taip puisi tu...hikhikhihk...xmoo aku menbuat hati korang terasa..law korang xckp pe2 akn aku teruskn menaip..wahahah..jaat3...ckp je..aku open mind...don't worry,be happy ok...smile if u all sad...just live it go...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...